Loqed is het enige slot dat je deur opent met een enkele aanraking waardoor het zoeken naar sleutels tot verleden tijd behoort. Is dit wel veilig? Jazeker! Bij Loqed wordt er gebruik gemaakt van dezelfde 256-bit encryptie als banken en uw encryptiesleutel staat alleen op uw telefoon. Daarnaast is Loqed voorzien van SKG 3 sterren (en voldoet aan de eisen van Politiekeurmerk Veilig Wonen).

Loqed Smart Lock

Hoe doe ik de deur op slot met Loqed?

Bent u binnen, dan draait u aan de knop om de deur op slot te doen. Bent u buiten, dan sluit u gewoon de deur. Op het display verschijnt dan ‘Touch to Lock’ en tikt u hierop om de deur te vergrendelen. Uw telefoon is namelijk uw digitale sleutel. Komt u binnen bluetooth afstand van de Loqed, dan hoeft u alleen de buitenmodule aan te raken om de deur te openen. Via een pincode naar binnen gaan is ook mogelijk met Loqed (stel u bent uw telefoon vergeten of u wilt gasten toegang verlenen). 

Voordelen van Loqed

  • Een veiliger slot dan Loqed bestaat niet
  • Op afstand kunt u de deur openen met Loqed (ook op bepaalde tijden voor bijv. de schoonmaker) 
  • U kunt gebruikers beheren (eenvoudig sleutels toevoegen en verwijderen)
  • Het Loqed slot sluit automatisch met slechts één aanraking (of u stelt een bepaald tijdstip in om het slot automatisch te laten afsluiten).
  • In het Loqed logboek kunt u zien wie er wanneer de deur heeft geopend.
  • Snelle installatie: het duurt ongeveer 20 minuten om de Loqed te installeren. 

Online is u de Loqed Smart Lock verkrijgbaar bij Haverkampshop.nl. Woont u in omgeving Deventer dan kunt u hem ook laten installeren!