Waar houdt jij de F1 Tussenstand bij?

Als er een Formule 1 race is dan wil jij natuurlijk niks van de race missen. Je kunt de race dan op televisie kijken, maar er is meer wat je kunt doen. Zo kun je de F1 Tussenstand bijhouden door de race te volgen. Maar ook kun je F1 nieuws volgen door op websites te kijken en de nieuws sites in de gaten te houden. Maar hoe je de race het beste kunt volgen is natuurlijk gewoon op het circuit zelf! Als jij de gelukkige bent om een van de vele kaartjes te bemachtigen dan heb jij een top dag of een top weekend! 

F1 tussenstand - F1 nieuws

Kijk de race op tv! 

Als er weer eens een raceweekend is dan kun je de F1 Tussenstand natuurlijk gewoon bij houden op de televisie. Tijdens de race staat er dan op verschillende momenten tabellen in beeld waardoor jij kunt volgen wie er op dat moment eerste staat en of er bijvoorbeeld ongelukken zijn gebeurd. Daarnaast kun je natuurlijk ook nog het F1 nieuws bijhouden. Vaak wordt het nieuws ook gedeeld op televisie. Deze wordt dan door een commentator omgeroepen of wordt er in beeld getoond. 

Houdt de tussenstand bij op nieuwssites

Naast dat je de F1 Tussenstand en het daarbij behorende F1 nieuws kunt bijhouden op de televisie, kun je ook het nieuws bijhouden op een van de vele sites. Zo wordt er tijdens de race vaak op verschillende sites een live blog bijgehouden. Hierin worden alle ontwikkelingen die zich voortdoen tijdens de race op beschreven. Zo mis jij niks van de race! Ben jij benieuwd welke nieuwssites een live blog hebben? Neem dan vooral eens een kijkje op die sites. Dan zie je al direct of je hier een live blog kunt volgen of niet.